De beddencoach
“Maak haast als je tijd hebt, dan heb je tijd als je haast hebt”

Verpleegbedden en Ziekenhuisbedden

Wi-bo Nederland BV is voor de zorgsector niet alleen leverancier van innovatieve kamerinrichting, maar ook van een groot assortiment verpleegbedden en ziekenhuisbedden. Zo levert wi-bo verpleegbedden, intensieve zorgbedden en pediatrische bedden.

De bedden zijn van de grootste kwaliteit en voldoen aan de hoogste functionele eisen op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid, zelfredzaamheid van de cliënt en hygiëne. Ze zijn flexibel, praktisch en comfortabel en het fraaie design geeft de bedden een huiselijk karakter. Bovendien zijn deze functionele bedden in elke positie verplaatsbaar en beschikken ze over een ergonomische en goed bereikbare centrale rem.

Nazorg
Naast klantgerichtheid, behoort ook after sales tot de bedrijfsfilosofie van wi-bo. Immers de klant moet te allen tijde terug kunnen vallen op de leverancier als er onduidelijkheid is, er productgerichte vragen zijn of technische interventie noodzakelijk is. Om die reden biedt wi-bo een servicepakket, dat bestaat uit het volgende:

Installatie en plaatsing van bedden
Wanneer een klant producten heeft gekocht bij wi-bo, worden deze geleverd, geïnstalleerd en geplaatst.

Opleiding van eigen technici
De producten van wi-bo zijn bij het gecertificeerde technische personeel in goede handen, omdat zij een intensieve interne training hebben gevolgd.

Reparaties en compleet onderhoud ter plaatse.
Ook het onderhoud van de bedden wordt gedaan door het technische team van wi-bo, evenals eventuele reparaties.

Training
Bij elke nieuwe levering wordt aan het verplegend personeel uitgelegd hoe zij de bedden moeten gebruiken en bedienen. Deze uitgebreide training helpt het personeel op een goede, veilige en functionele manier om te gaan met de producten van wi-bo.